[ Prijava ]
Objava stipendija Bosnia and Herzegovina Futures Foundation

Bosnia and Herzegovina Futures Foundation je fondacija koja omogućava stipendije talentovanim studentima iz bilo koje oblasti inžinjeringa, proizvodnje, računarskih nauka ili informacionih tehnologija, a koji su slabijeg imovinskog stanja i nisu u mogućnosti priuštiti sebi obrazovanje i usavršavanje.
Želimo da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije, ali isto tako tražimo studente koji su aktivni i van obrazovnih institucija, te koji su uključeni u neku vrstu volonterskog rada u profesionalnim organizacijama, NVO sektoru, etc.
 
Ovom prilikom želim da Vas obavijestim da je 1. oktobra otvorena aplikakcija od strane  BH Futures Fondation za dodjelu 5 stipendija. Pozivamo sve studente iz oblasti za koju pružamo stipendije da se prijave. Stipendije pokrivaju trošak studija u iznosu od 1 800 KM (2x900 KM) u trajanju od godinu dana, specijalizovano mentorstvo, prisustvo konferencijama, radno iskustvo i profesionalni razvoj, a sve uz podršku naše fondacije i brojnih partnera. Konkurs ostaje otvorene do 1. novembra.
Više detalja, kao i samu  aplikaciju za stipendije možete naći klikom na link:  https://www.bhfuturesfoundation.org/apply

Za više informacija o BH Futures Foundation i njenom dosadašnjem  radu, aktivnostima sa studentima i pomoći BH društvu, kao i svim uspješnim akcijama, posjetite našu web ili FB stranicu:  

Info blok
Univerzitet u Bihaću
Pravilnici