[ Prijava ]
Objavljen u Petak, 31.05.2019 u 08:06, prije 2 sedmica 3 dana 12 sati 37 minuta 50 sekunde
OBAVIJEST O OTVORENOM POZIVU ZA PRIJAVU ZA STIPENDIRANJE RAZMJENE STUDENATA NA LLEIDA UNIVERZITETU U ŠPANIJI UNUTAR ERASMUS+ ICM PROGRAMA (MEĐUNARODNA KREDITNA MOBILNOST) – ZIMSKI SEMESTAR 2019/2020

Obaviještavamo vas da je otvoren Poziv za prijavu na program stipendiranja mobilnosti studenata Univerziteta u Bihaću (zimski semestar 2019/2020 godine) na Lleida Univerzitetu (Španija) iz oblasti računarstva, mašinstva i građevine. Na sljedećem linku možete pogledati ponudu predmeta na engleskom jeziku: http://www.eps.udl.cat/ca/info_per/exchange_students/

Sve prijave se vrše preko Ureda za međunarodnu saradnju Univerziteta u Bihaću koji šalje pismo nominacije sa traženim podacima studenta na partnerski Univerzitet. Zainteresirani studenti se moraju prijaviti svom matičnom Uredu za međunarodnu saradnju putem emaila: alma.bosnic@unbi.ba do 21.06.2019. godine (tad dostavljate mail u kojem iskazujete interes za prijavu na Lleida univerzitet unutar Erasmus+ ICM programa za ljetni semestar 2019/2020. godine, navodite godinu studija, prosjek ocjena, Odsjek i Fakultet na kojem studirate, te Odsjek na koji se prijavljujete na instituciji domaćinu, zatim motivaciono pismo na engleskom jeziku, te obavezna napomena da li ste već učestovali u nekom od programa razmjene ili ne). Selekcija prijavljenih kandidata će se izvršiti na osnovu jasno utvrđenih kriterija od strane imenovane komisije.
Nominirane studente će nakon toga kontaktirati Erasmus+ koordinator sa partnerskog univerziteta sa tačnim uputama za dostavljanje neophodnih dokumenata.

Mjesečna stipendija iznosi 800 EUR, a naknada za putni trošak 275 EUR.

Molimo sve zainteresirane kandidate da se jave putem maila na alma.bosnic@unbi.ba ili dzalila.muharemagic@unbi.ba na 226 273 za dodatne informacije.

Info blok
Univerzitet u Bihaću